Onze diensten verdienen zichzelf meteen terug

Carmediation bemiddelt bij aan- en verkoop van auto’s in het midden- en hogere segment. Autobemiddeling is een vak. We hebben verstand van zaken en kennen de markt als geen ander. Daarmee kunt u gemakkelijk uw voordeel doen. Onze kennis en ervaring, gepaard met deskundig en integer advies, leidt tot diensten die zichzelf meteen terugverdienen. We besparen u geld, tijd, zorgen en moeite door alles van A tot Z te regelen. U hoeft alleen maar uw eisen en wensen kenbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat de auto waarvan u droomt, helemaal rijklaar bij u wordt afgeleverd.

Carmediation bemiddelt ook bij het vinden van een passende financierings- of leasevorm. We kunnen de benodigde verzekeringen verzorgen, en vrijblijvend adviseren over een gunstig onderhoudscontract bij een gespecialiseerde garage. We doen er alles aan om uw ideale auto te vinden, de aankoop tot een succes te maken, en u ook daarna zorgeloos rijplezier te bieden.

Carmediation houdt een scherp oog op de kwaliteit van het aanbod. We controleren alles en taxeren uiterst zorgvuldig voordat een auto een plaats krijgt op onze website. Zo garanderen we optimale prijs/kwaliteitverhoudingen. Wij zorgen voor de scherpst mogelijke prijs, inclusief technische aankoopkeuring als de auto uit de fabrieksgarantie is. Desgewenst leveren we bovendien een aansluitende garantie op maat.

Ook als uw droomauto geen deel uitmaakt van ons aanbod, is Carmediation uw ideale partner in de zoektocht. Wij vinden exact de auto die aan alle wensen en behoeften tegemoet komt. Meer informatie over deze dienstverlening vindt u op de pagina zoekopdracht.

Vindt u hier precies wat u zoekt, dan brengen wij u als potentiële koper in contact met de verkoper. U kunt rekenen op onpartijdig advies over de beoogde aankoop. We denken met u mee en delen alles wat we weten over het merk en type, de techniek en de status van het voertuig, de te verwachten kosten en de fiscaliteiten.

Onze formule is simpel. Bent u op zoek naar een automobiel, dan kunt u beginnen met de diverse aanbiedingen onder de knop ‘Aanbod’. Het gaat hier vrijwel altijd om auto’s die wij zelf hebben geselecteerd en aantrekkelijk vinden voor de Nederlandse markt. Daarnaast vindt u hier uiteraard het aanbod waarin we bemiddelen voor onze klanten.

Bemiddeling bij verkoop

BEMIDDELING BIJ VERKOOP

 

Het internet heeft de automarkt ingrijpend veranderd, zowel voor kopers als verkopers. Inruilen komt niet altijd aan de orde en is zelden financieel aantrekkelijk. Natuurlijk kunt u uw auto zelf op verschillende websites te koop aanbieden. Veel mensen hebben weinig zin in onderhandelen met allerlei serieuze of minder serieuze kopers, al helemaal niet op hun eigen oprit. Anderen zijn te weinig zeker van hun zaak om een goede prijs te bedingen.

 

Carmediation bemiddelt graag bij de verkoop van uw automobiel. Goed verkopen vraagt om aandacht voor details. Een uitgebreid netwerk in de branche helpt zeker ook, net als ervaring in het vinden van de juiste kanalen. Met Carmediation als uw partner bij verkoop genereert u in de regel een hoger bedrag dan wanneer u zelf verkoopt of inruilt.

 

Uw auto krijgt een eigen plaats op onze website nadat we hem grondig hebben beoordeeld en tot een correcte en reële prijsstelling zijn gekomen. Uw auto komt vervolgens ook goed voor de dag op www.autoscout24.nl en diverse andere autowebsites en zoekmachines. Wij gaan bovendien voor u op zoek naar meer verkoopmogelijkheden in onze database en netwerken.

 

Met een geïnteresseerde koper komen we bij u thuis langs of, als u dat liever heeft, komen we de auto bij u ophalen. Al vanaf € 5,99 per dag kunt u de auto bij ons stallen om de verkoop te bespoedigen. Wij zorgen ervoor dat de accu en vloeistoffen op peil blijven, dat de auto stofvrij en altijd klaar voor een proefrit is. Daarnaast kunnen we de auto helemaal ‘showroomklaar’ maken, en met een professionele fotoreportage de presentatie verbeteren.

Extra service, heel gewoon

Voor Carmediation is het heel gewoon dat we alles doen om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Wij nemen de tijd voor service en staan klaar om u op alle gebieden te ontzorgen. Wie liever de rust bewaart en gewoon van autokwaliteit wil genieten, heeft aan Carmediation de ideale partner.

 

Zo zorgen we er graag voor dat u helemaal geen omkijken meer heeft naar het onderhoud. Indien gewenst halen we uw auto op, thuis of op het werk, en brengen hem na het bezoek aan de garage meteen weer terug. We kunnen u ook voorzien van een leenauto, zodat u tijdens onderhoudswerkzaamheden gewoon van A naar B kan.

Een overzicht van aanvullende dienstverlening bij Carmediation:

APK en onderhoud bij een specialist/dealer

Voor elke auto heeft Carmediation een onderhoudsspecialist, vrijwel altijd tegen een scherper tarief dan u zelf zou kunnen bedingen. Dat kan omdat we vaak meerdere auto’s in onderhoud hebben bij de desbetreffende specialist of dealer. Een bijkomend voordeel is dat Carmediation dan exact weet welke monteur aan uw bolide sleutelt, en u kan garanderen dat de auto in goede handen is.

 

Opslag van winter- en zomerbanden, montage en levering

Naast het reguliere onderhoud verzorgt Carmediation ook graag de verwisseling en opslag van uw zomer- en winterbanden. Wij halen en brengen de auto, reinigen de laatst gebruikte set grondig en voorzien u bovendien van een rapportage over de status van uw banden. Daarnaast leveren en monteren we ook banden en velgen van elk gewenst merk.

 

Importeren en exporteren

Restylen (uitdeuken zonder spuiten)
Haal- en brengservice

Optimalisatie van verbruik, uitstoot en prestaties (tuning)

Schadeafhandeling en ruitservice
Poetsservice (inclusief halen en brengen)

Leasing en financiering met advies op maat

Taxaties